Lotus

Lotus of The Music Forest geboren op 8 februari 2015 te Breda

Lotus - From The Purity of Lotus Labradors

Lotus is een vrolijke labrador, lekker actief, houdt enorm van zwemmen, ravotten, spelen met haar grote zus Chance, vindt het leuk om te apporteren, is een echte allemansvriend en vooral kinderen vindt ze super gezellig, verder is ze erg zorgzaam voor Chance en we verwachten dat ze een hele goede moeder gaat worden!

We hebben met Lotus een paar shows gelopen waar ze een “Zeer  Goed” heeft gehaald, maar ze vindt het gewoon niet leuk en dan moet je er niet mee verder gaan. Haar beide ouders zijn wel showhonden, maar in de tijd dat zij pup was had ik nog totaal geen idee dat wij met haar zouden gaan fokken, laat staan dat we shows gingen lopen. Wel was dit een lang gekoesterde wens, maar ik zat toen op een appartement en had geen tijd, wat ik absoluut niet geschikt vond om aan een nestje te beginnen. Nu de situatie anders is en ik verhuisd ben naar Cuijk, kan mijn droom eindelijk uit komen!

Het jagen zit wel echt in haar bloed en ze oefent dit dagelijks op haar zus Chance, die dit allemaal prima vindt. Ook apporteren en dan bij voorkeur uit het water halen is haar lust en haar leven, maar ook zoekopdrachten, hersenspelletjes etc. is ze altijd voor te vinden, kortom een enthousiaste hond en leergierig zoals een echte labrador behoort te zijn!

Lotus en Chance - From the Purity of Lotus Labradors