From The Purity of Lotus

Labradorfokker te Cuijk (Noord-Brabant)

From The Purity of Lotus

Chance

Chance (Quicksilver van het Oosterhuis) geboren op 02-07-2008 te Okkenbroek en overleden op 19-02-2021 te Cuijk
Chance - grote zus van Lotus - From The Purity of Lotus Labradors

Chance was een super lieve senior labrador, waar we niet meer mee wilden fokken, maar ze was de grote zus van Lotus en verdient een plekje hier op de site.
Ze was tenslotte wel tante van de pups!

Lotus en Chance - From the Purity of Lotus Labradors

Chance was erg enthousiast, door haar leeftijd wel een stuk rustiger, maar vond apporteren, zwemmen en hersenspelletjes nog steeds erg leuk. Ze accepteerde erg veel van Lotus en was een echte lieve sul, zeggen we dan. Door Chance ben ik verliefd geworden op de Labrador, want wat zijn ze verschrikkelijk leuk. Ze had een erg lief karakter en dat is zo kenmerkend voor dit ras.

Kortom ze was een geweldige hond!

Chance aan het apporteren, dit deed ze erg graag, al was ze hier al bijna 12 jaar 😉

Chance is op vrijdag 19 februari 2021 overleden om 11.11 uur in ons bijzijn. We hebben haar laten liggen zo lang als het kon, later in de middag toen Lotus en Aimy geen interesse meer in haar hadden, hebben we haar in een ander mand gelegd en haar meegenomen, waar ze dus ook bij waren. Daarna hebben we haar begraven op onze nieuwe kavel en toen we terug kwamen weer de mand met het matras en dekbed in de kamer gezet en die heb ik na 24 uur pas weg gehaald en ben het gaan wassen. Het is fijn hoe het gegaan is en de rust is hier weder gekeerd. We zullen haar enorm missen, maar ze blijft gelukkig straks bij ons en zal ook voor altijd in ons hart blijven. Rust zacht lieverd ;-(

Translate »