Verzekering

Voor Lotus heb ik een huisdierenverzekering afgesloten. Ik heb hierbij een hoger eigen risico genomen. Daardoor is mijn maandpremie erg laag. Ik wil het risico niet nemen dat ik een eventuele behandeling niet kan betalen. Gelukkig heb ik deze verzekering nog nooit nodig gehad. Het voelt voor mij prettig om maximaal mijn eigen risico kwijt te zijn mocht het ooit nodig zijn.

Ik adviseer zeker voor de eerste 2 jaar deze verzekering af te sluiten. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Zeker jonge hondjes zijn soms erg lomp en nemen risico’s. Pups en jonge honden zien geen gevaar!

Je kunt via onderstaande banner een verzekering afsluiten bij Ohra (voorheen Reaal Dier & Zorg)
Je ontvangt € 10,00 korting als cadeautje dat je mijn website hebt bezocht 😉

Ook heb ik de mogelijkheid om de eerste maand je pup gratis te verzekeren vanuit het nest via Petplan of je het eerste jaar aan te bieden met 30% korting. Dit aanbod geldt alleen voor mijn pupkopers, omdat dit alleen via mij geregeld kan worden 😉

Uiteraard kun je ook zelf via onderstaande banner je eigen verzekering regelen, je ontvangt dan € 10,00 korting. Je kunt bij hun ook een hoger bedrag kiezen als eigen risico, waardoor je maandpremie erg laag wordt, ik vind dit zelf erg interessant en heb Aimy en Ancy dan ook bij Petplan verzekerd.