Verzekering

Voor Lotus heb ik een huisdierenverzekering afgesloten. Ik heb hierbij een hoger eigen risico genomen. Daardoor is mijn maandpremie erg laag. Ik wil het risico niet nemen dat ik een eventuele behandeling niet kan betalen. Gelukkig heb ik deze verzekering nog nooit nodig gehad. Het voelt voor mij prettig om maximaal mijn eigen risico kwijt te zijn mocht het ooit nodig zijn.

Ik adviseer zeker voor de eerste 2 jaar deze verzekering af te sluiten. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Zeker jonge hondjes zijn soms erg lomp en nemen risico’s. Pups en jonge honden zien geen gevaar!

Het eerste jaar kun je de verzekering via mij met korting afsluiten vanuit het nest bij Reaal Dier & Zorg. Je krijgt dan een behoorlijke korting!

Koop je geen pup bij mij dan kan je via onderstaande banner ook een verzekering afsluiten met € 10,00 korting als cadeautje dat je mijn website hebt bezocht.
Kijk ook of er nog speciale acties zijn, die vindt je onder deze banner 😉

pup

Reaal Dier & Zorg Spetterende nazomer actie van 9 september t/m 10 oktober!

Nazomeractie Reaal Dier & Zorg
Nazomeractie Reaal Dier & Zorg

Indien de huisdiereigenaar een verzekering afsluit in deze periode heeft de eigenaar recht op een korting van maar liefst € 25,00 in plaats van de standaard korting van € 10,00. *Let op: Wanneer de verzekering wordt afgesloten op 1 van onderstaande dagen, is er sprake van een extra korting van € 25,00.

–       3 oktober 2019 (dag voor dierendag)

–       4 oktober 2019 (dierendag)

Klik dus op onderstaande banner van en ontvang je korting!

pup_kitten