Verzekering

Voor Lotus heb ik een huisdierenverzekering afgesloten. Ik heb hierbij een hoger eigen risico genomen. Daardoor is mijn maandpremie erg laag. Ik wil het risico niet nemen dat ik een eventuele behandeling niet kan betalen. Gelukkig heb ik deze verzekering nog nooit nodig gehad. Het voelt voor mij prettig om maximaal mijn eigen risico kwijt te zijn mocht het ooit nodig zijn.

Ik adviseer zeker voor de eerste 2 jaar deze verzekering af te sluiten. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje. Zeker jonge hondjes zijn soms erg lomp en nemen risico’s. Pups en jonge honden zien geen gevaar!

Het eerste jaar kun je de verzekering via mij met korting afsluiten vanuit het nest bij Reaal Dier & Zorg. Je krijgt dan een behoorlijke korting!

Koop je geen pup bij mij dan kan je via onderstaande banners ook een verzekering afsluiten met € 10,00 korting als cadeautje dat je mijn website hebt bezocht.
Kijk ook of er nog speciale acties zijn, die vindt je onder deze banners 😉

pup

Klik dus op één van de banners van en ontvang je korting!

pup_kitten

Ook heb ik de mogelijkheid om de eerste maand je pup gratis te verzekeren via Petplan of je het eerste jaar aan te bieden met 30% korting. Uiteraard kun je ook zelf via onderstaande banner je eigen verzekering regelen, je ontvangt dan € 10,00 korting. Je kunt bij hun ook een hoger bedrag kiezen als eigen risico, waardoor je maandpremie erg laag wordt, ik vind dit zelf erg interessant en heb Aimy en Ancy dan ook bij Petplan verzekerd.