Verwacht …

Onze Aimy verwachten we in februari loops en zal dan gedekt worden door Milo. De pups zullen dan vermoedelijk april/mei geboren worden, afhankelijk wanneer ze loops wordt uiteraard. Moeder natuur zal het uitwijzen. Zie meer info bij ons derde nestje =C-nest.

We hopen eind 2021/begin 2022 weer een nest te mogen hebben van Lotus.

Ancy zal waarschijnlijk eind dit jaar aan de beurt komen als ze er al rijp voor is.

Lotus moeten we even bekijken wanneer ze loops wordt en hoe ver ze dan hersteld is van haar vorig nestje. In januari is ze wel schijnzwanger geweest en had ze super graag een nestje gehad, maar dat zou veel te vroeg voor haar zijn en is ook zeker niet toegestaan!

LET OP: OP DIT MOMENT IS MIJN WACHTLIJST VOL EN KUNT U ZICH NIET MEER AANMELDEN TENZIJ U 2 JAAR WILT WACHTEN!!!

Wilt u in aanmerking komen voor een pup uit ons volgende nest? Stuurt u dan een email naar info@fromthepurityoflotus.nl en ik stuur u een formulier “pupaanvraag”. Hierdoor wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen . Uiteraard kunt u dit ook op de website volgen!

Voor belangstellenden vanuit België verwijs ik u door naar Belgische fokkers, aangezien je met de 15-weken regeling zit i.v.m. de rabiës-inenting. De pup mag namelijk anders de grens niet over. U mist dan mijns inziens 7 belangrijke weken uit het leven van uw pup.