Home

Welkom op mijn site From The Purity of Lotus!

De naam begint bij mijn eerste labrador Lotus, waar ik mijn eerste nestje mee heb gefokt. Lotus heeft alleen maar goede testuitslagen en is dus een mooie  zuivere labrador. De naam Lotus betekent zuiverheid, waarheid en puurheid. Zo is de naam van mijn  kennel ontstaan!

Op deze site vind je alle informatie over wat de plannen zijn voor de toekomst en word je op de hoogte gehouden over alles wat met mijn fokkerij te maken heeft. Ook vind je heel veel tips en informatie over alles wat met een labrador te maken heeft qua gezondheid, karakter, opvoeding etc.

Ik hoop dat je geniet van alle informatie en dat je er net zo veel plezier aan beleefd als ik met het maken van deze website heb gehad.

Het eerste nestje van Lotus is geboren op 2 februari 2019 en de plannen zijn om in het voorjaar 2020 weer een nestje met haar te fokken, mits moeder natuur het toe laat en afhankelijk wanneer dat ze loops wordt. Uiteraard moet moeders eerst helemaal hersteld zijn en zal er minimaal 1 jaar tussen de 2 nesten in zitten. We zullen maximaal 3 nestjes met haar gaan fokken

Hierna zijn Aimy en Ancy aan de beurt, mits ze uiteraard door alle keuringen en testen komen 😉

Zoals je begrijpt is het een uit de hand gelopen hobby en zal er dus af en toe een nestje komen, uiteraard volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland waar ik lid van ben.

Joke