Welkom

Welkom op mijn site From The Purity of Lotus!

De naam begint bij mijn eerste labrador Lotus, waar ik mijn eerste nestje mee heb gefokt. Lotus heeft alleen maar goede testuitslagen en is dus een mooie  zuivere labrador. De naam Lotus betekent zuiverheid, waarheid en puurheid. Zo is de naam van mijn  kennel ontstaan!

Op deze site vind je alle informatie over wat de plannen zijn voor de toekomst en word je op de hoogte gehouden over alles wat met mijn fokkerij te maken heeft. Ook vind je heel veel tips en informatie over alles wat met een labrador te maken heeft qua gezondheid, karakter, opvoeding etc.

Ik hoop dat je geniet van alle informatie en dat je er net zo veel plezier aan beleefd als ik met het maken van deze website heb gehad.

Het eerste nestje van Lotus is geboren op 2 februari 2019 en op 25 mei 2020 haar tweede nestje. We zullen maximaal 3 nestjes met haar gaan fokken.

Hierna zijn Aimy en Ancy aan de beurt. Zij zijn beiden geheel geröntgend op HD en ED, de ogen zijn getest en we hebben ook al uitgebreid DNA-onderzoek gedaan. Beide meiden zijn helemaal goed gekeurd en daar ben ik uiteraard super blij mee!

Zoals je begrijpt is het een uit de hand gelopen hobby en zal er dus af en toe een nestje komen, uiteraard volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland en van de Nederlandse Labrador Vereniging, waar ik beiden lid van ben.

Joke

Aimy, Ancy, Chance, Lotus bij From the Purity of Lotus