Welkom

Welkom op mijn site From The Purity of Lotus!

De naam begint bij mijn eerste labrador Lotus, waar ik mijn eerste nestje mee heb gefokt. Lotus heeft alleen maar goede testuitslagen en is dus een mooie  zuivere labrador. De naam Lotus betekent zuiverheid, waarheid en puurheid. Zo is de naam van mijn  kennel ontstaan!

Op deze site vind je alle informatie over wat de plannen zijn voor de toekomst en word je op de hoogte gehouden over alles wat met mijn fokkerij te maken heeft. Ook vind je heel veel tips en informatie over alles wat met een labrador te maken heeft qua gezondheid, karakter, opvoeding etc.

Op 3 mei 2021 is het 1e nestje van Aimy geboren Ze is net zo’n geweldige moeder als Lotus. We zijn super trots op ons eigen gefokte meisje. Van dit nest houden we een teefje met de naam Cira aan. Zij gaat wonen in een gastgezin hier vlak bij, dus ook zij zou hier regelmatig over de vloer komen en ik daar. In 2023 zal Aimy haar 2e nestje krijgen. We waren van plan om haar binnenkort te laten dekken, maar door het bouwen van ons huis stellen we dat even uit.

Het eerste nestje van Lotus is geboren op 2 februari 2019 en op 25 mei 2020 haar tweede nestje.
Haar derde nestje is geboren op 2 augustus 2021, dit is ook haar laatste nestje en nu mag ze lekker met pensioen!

Ik hoop dat je geniet van alle informatie en dat je er net zo veel plezier aan beleefd als ik
met het maken van deze website heb gehad.

Ancy woont ook in een gastgezin maar komt hier regelmatig logeren en ik kom ook regelmatig bij haar op bezoek. Ze is nu een stuk volwassener en haar eerste nestje is geboren op 17 mei 2022.

In 2023 willen we zelf weer bij ons thuis een teefje aanhouden, maar tussendoor zullen we regelmatig op zoek zijn naar een gastgezin om teefjes te plaatsen, aangezien we zelf 3 honden het maximum vinden om in huis te hebben om zo ook hun verdiende aandacht te kunnen blijven geven.

Zoals je begrijpt is het een uit de hand gelopen hobby en zal er dus af en toe een nestje komen, uiteraard volgens de richtlijnen van de Labrador Kring Nederland en van de Nederlandse Labrador Vereniging, waar ik beiden lid van ben.

Joke

Aimy, Ancy, Chance, Lotus bij From the Purity of Lotus

Translate »