From The Purity of Lotus

Labradorfokker te Cuijk (Noord-Brabant)

From The Purity of Lotus
Nieuws

RIP Bono 25-05-2020 – 22-07-2020

We hebben helaas een hele trieste mededeling. Onze allerliefste Bono is helaas vanmiddag overleden. Hij kreeg maandag diarree en was aan het overgeven. Renata en haar gezin zijn naar de dierenarts geweest en daar heeft hij een spuitje tegen het braken gekregen. Gisteren leek het goed met hem te gaan, hij was levendig en had weer goed gegeten (speciaal voer om aan te sterken, omdat hij al wat verzwakt was door de diarree) Vanmorgen was hij lusteloos en heeft Renata meteen weer de dierenarts gebeld en is hij met spoed opgenomen en om 4 uur vanmiddag geopereerd nadat ze op een echo zagen dat er een invaginatie was (de dunne en dikke darm in elkaar geschoven)

Helaas was er al een stuk darm afgestorven en die moesten ze verwijderen, dit heeft een toxische reactie gegeven en zijn hartje kon dit helaas niet meer aan. We zijn enorm ontdaan en verdrietig met dit triest bericht. Ook Renata en haar gezin zijn enorm van slag en verdrietig. Morgen krijg ik het verslag van de dierenarts en bekijken we of we nog sectie gaan verrichten.
Zo bizar dat een gezonde hond hier op vrijdag het nest verlaat naar zijn nieuwe gezin (hij was al ruim 6 kg) en in zo’n korte tijd overlijdt. we kunnen het nog niet bevatten en zijn er kapot van.

From The Purity of Lotus

Labrador fokker te Cuijk (Noord-Brabant)

Translate »